nl - fr - en
VACATURES
Door de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder

Jaarlijks Verlof
Wij zijn met jaarlijks verlof van zaterdag 20 juli 2019 tot en met zondag 11 augustus 2019.Welkom op onze website!


De firma Vernafix is een familiebedrijf dat gerund wordt door vader Freddy, dochter Amanda,
dochter Alexandra en haar echtgenoot Toon. Onze hoofdzetel is gelegen in Edewalle nabij Kortemark. Hier hebben we een groot terrein waar we terecht kunnen met ons uitgebreid gamma tuinhout en paardenafsluitingen. Er zijn er een 28-tal medewerkers tewerkgesteld die elk hun specifieke belangrijke taak hebben binnen het bedrijf. Zo
zijn er schrijnwerkers, heftruckchauffeurs, bedienden, vrachtwagenchauffeurs, ...

Toon heeft de leiding van een tweede bedrijfsterrein in Houthulst waar hij met een 2-tal medewerkers de productie van paardenafsluitingen op zich neemt. Dagelijks worden de halffabricaten naar de site in Edewalle gebracht om, indien nodig, nog verder afgewerkt en geïmpregneerd te worden. De firma staat tot op de dag van vandaag in de lijst van de modernste impregnatiebedrijven op wereldniveau. Veel bedrijven uit de streek doen een beroep op de firma om hun hout te laten impregneren.

Ons hout is afkomstig van bossen van over heel de wereld: bossen in de Ardennen, Frankrijk, Oost-Europa, maar ook bossen uit exotische streken zoals Afrika, Latijns-Amerika, ... Ons afzetgebied beperkt zich niet alleen tot Belgi├ź, ook in het noorden van Frankrijk en in de grensstreek van Nederland worden de Vernafix producten verdeeld.